duminică, 28 noiembrie 2010

Anunţ

În perioada 25 noiembrie – 10 decembrie, cu ocazia celor 16 zile dedicate la nivel mondial luptei împotriva violenţei în familie de către Organizația Națiunilor Unite, ADRA România organizează o serie de evenimente destinate să atragă atenția asupra acestui fenomen prezent în societate din ce în ce mai des.

Proiectul “Violența în familie ucide! E timpul să iei atitudine!” include o campanie care are ca mesaj central abordarea frontală a persoanelor obișnuite să abuzeze pe cei mai slabi decât ei. Acestora li se transmite ideea că de fapt câștigă o luptă inegală atunci când lovesc un partener inferior fizic și în realitate sunt persoane slabe. De altfel, acesta este un lucru real, deoarece persoanele agresive au stima de sine scăzută însă nu sunt conștiente de acest lucru.

Campania a cărui figură centrală este camionul mondial Leonard Doroftei și sprijinită de ADRA România va beneficia de difuzarea a 25.000 de pliante cu sprijinul voluntarilor dar și de publicitate digitală prin intermediul ecranelor celei mai mari rețele de profil în stații de metrou, universități, mall-uri, baruri și restaurante.

Referință online: http://www.adventist.ro/index/stiri/info-adventist/189-info-adventist-nr-512--26-noiembrie-2010/3263-campionul-mondial-la-box-leonard-doroftei-si-adra-romania-lupta-impotriva-violentei-in-familie.html#ixzz16b0cLfUb
Informează-te de la Sursă: Site-ul oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu